Προϊόντα

Οι δουλειές μας


Ετικέτες παραφαρμακευτικών προϊόντων

Αυτοκόλλητες ετικέτες σε ρολό με ελληνικές οδηγίες καθώς και άλλα είδη! Η πολυετής συνεργασία μας με εταιρείες του χώρου σας εγγυάται την άριστη ποιότητα των ετικετών μας!

Ετικέτες για take away – delivery

Αυτοκόλλητες ετικέτες με το λογότυπο σας για τα ποτήρια take away - delivery.

Σατέν κορδέλες με εκτύπωση

Σατέν κορδέλες σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών με εκτύπωση θερμοτυπία - χρυσοτυπία. Δώστε ένα ξεχωριστό ύφος στη συσκευασία σας εκτυπώνοντας κορδέλα με το λογότυπο σας!

Ετικέτες για Μέλια

Αυτοκόλλητες ετικέτες σε ρολό για βαζάκια μελιού καθώς και ταινίες ασφαλείας

Ετικέτες καλλυντικών

Η συνεργασία μας με εταιρείες καλλυντικών προϊόντων σας εγγυάται την άριστη ποιότητα των αυτοκόλλητων ετικετών για τα προϊόντα σας!

Ετικέτες για κάβες

Ολοκληρώστε την συσκευασία δώρου με αυτοκόλλητες ετικέτες σε ρολό με το λογότυπο σας. Ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων επιλέγουμε μαζί αυτό που ταιριάζει στην επιχείρηση σας

Ετικέτες παραλήπτη

Αυτοκόλλητες ετικέτες σε ρολό για τα κουτιά συσκευασίας προϊόντων και για δέματα αποστολής

Ετικέτες ανθοπωλείων

Από μία όμορφη ανθοδέσμη δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ η υπογραφή του δημιουργού. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το αυτοκόλλητο που ταιριάζει στην επιχείρηση σας και δώστε μία ξεχωριστή εικόνα στα προϊόντα σας.

Ταινίες τούρτας

Ολοκληρώστε την εμφάνιση των γλυκών σας τυπώνοντας με θερμοτυπία – χρυσοτυπία σε πλαστικές ταινίες τούρτας! Διαθέσιμες διαστάσεις 4cm και 5cm φάρδος σε ποικιλία χρωμάτων!

Ετικέτες ζαχαροπλαστείων

Αυτοκόλλητες ετικέτες σε ρολό σε διάφορα σχήματα και ποικίλα χρώματα. Μαζί σχεδιάζουμε τα αυτοκόλλητα που δίνουν μία όμορφη και ξεχωριστή εικόνα στη συσκευασία των προϊόντων σας.